Доналд Тръмп провокира своите врагове

Доналд Тръмп провокира своите врагове
5 (100%) 1 vote

Доналд Тръмп провокира своите врагове с посещение в арабския свят, заедно с двете си дами – Иванка и Мелания.

Макар че бе избран с преднина и макар да имаше сериозни опоненти, Доналд е начело на една от най-големите сили в политически, военени икономически смисъл в света – САЩ.

Доналд Тръмп и Мелания, а дали се обичат?

 

Радикален и силно оментиран Тръмп е колкото харесван, толкова и мразен, редица знаменитости застанаха с имената и постиженията си зад идеята да свалят Тръмп от властта преди да е станало късно. Уви, не сполучиха в това начинание.

Тръмп – новият лидер

Поредната провокация беше преди ден, когато медиите отбелязаха визитата на президента Тръмп в една от най-влиятелните страни за арбския свят – Суадитска Арабия. Една от най-крайните в релиозен аспект държави бе посетене от Малания и Иванка с радост, но без да се спазят каноните на арабския свят. Двете дами бяха в светски, стилни сака и дрехи, но без характерните за глаите кърпи, макар много често други политици да се съобразяват с този етикет, цитират и от Кнал 3 изданието за новини.

Часове след това в своите профили в мрежата Тръмп сам да изрази радост от факта, че двете прифружаващи го дами са били без кърпи на главите си в арбския свят.

Припомняме, че макар Мелание да е толкова по-млада и силно красива и харесвана жена, често е обект на првокация от страна на медиите, колко по-нещастна е изглеждала в сравнение с други първи дами. За справка само можем да споменем новоизбрания Макрон на Франция и неговата доста по-зряла първа дама, която сияе до него, макар повечкото си години, коментираме от „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар