Дъщерите Мидълтън или жени за милиони

Дъщерите Мидълтън или жени за милиони
5 (100%) 1 vote

Дъщерите Мидълтън или жени за милиони, да, това са сестрите Кейт и Пипа Мидълтън. Двете са наистина изящни, но и особено късметлийки в този си живот или поне погледнато отстрани.

След като Кейт се очаква да управлява цяло кралство след не много време, тя взе за своя половинка толкова ценен и харесван мъж като принц Уилям. Като истинска принцеса красивата Кейт винаги блести в стил и много елегантност. Тя е сред най-харесваните дами от поданиците на Острова, а и има толкова фенове по целия свят, заради своя стил и нежност.

Преди дни, обаче сестра й Пипа показа не по-малко стил и вкус, първо с избора на свой мъж и после с цялостното изпълнение на сватбената си церемония – гости, дрехи, етикет на върховно ниво.

Пипа си избра не принц, но пък мултимилионер също с благородничесо потекло, той е с шотландскикорени. Джеймс Матюс е с впечатляваща кариера, успехи и още по-значими банкови сметки, Пипа може да не е принцеса като Кейт, но определено е жена за милиои.

По медийна информация годежният й пръстен е на цена около половин милион паунда, а нейният мъж има средстата да закупи цяла една малка страна.

Сватбената рокля била дело на изветсния Жил Декон и е на стойност от около 100 000 паунда, коментират из светските среди.

Красивата Пипа като булка

Двете сестри определено имат свой стил и много усет за успех, желаем късмет на младоженците и още много поводи за пищни тържества. Предстои Пипа да настигне сестра си и в категория деца и наследници така че ние очакваме добрите вести скоро, каментираме от изданието „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар