Поли Генова разби зрителите на „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Поли Генова разби зрителите на „Гласът на България“ (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Поли Генова сбъдна най-големия кошмар на феновете на „Гласът на България“!

Никола Константинов е аут от „Гласът на България“. Любимецът на публиката не получи одобрението на Поли Генова и отпадна от надпреварата, видя Kliuki.bg.

Поли Генова

Поли Генова предизвика смут в „Гласът на България“

Ники не издържа на конкуренцията и се прости с шоуто. Менторът му избра да продължи Деа Майсторска.

Поли Генова предизвика възмущението на мнозина и с решението си да не спаси Никола в последния момент. Вместо това тя избра към концертите да продължи небезизвестната Симона Загорова. Другата в тима, която продължава, е филипинката Сюзет.

Никола Константинов е най-обсъжданият образ в предаването тази година. Той направи голям фурор на кастингите, но впоследствие журито започна лека-полека да снема доверие от него.

Първо Графа го елиминира от отбора си, но Поли Генова го „открадна“. Сега пък самата Поли реши той да не продължи, с което разби надеждите на много зрители.

Повечето фенове на формата са на мнение, че Поли нарочно е дала на Ники да изпълни песен, която не му пасва. Той изпя Love Runs Out, която е на хитовата група One Republic.

„Нарочно му дадоха песен с ниски тонове, защото той има страхотни височини. Срам и позор!“ – гласи един от коментарите в социалната мрежа.

Никола Константинов събра толкова много почитатели със своя женски тембър. Гласът му често се бърка с женски, което се харесва на хората. Освен това демонстрира скромност, което се нрави на всекиго.

Поли Генова сега е най-омразният треньор в „Гласът на България“. Същото беше и с Графа, когато не избра Ники по време на битките. Едно е сигурно, това момче ще продължава да има фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар