Кошмар! Признанието на Алекс Сърчаджиева за щерка й разкри истината за нея

Кошмар! Признанието на Алекс Сърчаджиева за щерка й разкри истината за нея
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева не иска София да стане по-емоционална от нея, но натам се е запътила!

Актрисата Алекс Сърчаджиева обожава дъщеричката си, но признава, че е много трудно да се възпитава един човек. Тя се опитва, но и самото дете не й помага особено, научи Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева се притеснава какъв човек ще стане дъщеря й

Оказва се, че София е твърде емоционален човек, дори повече от родителите си. Това, според майка й, е проблем и ще става все по-голям с годините.

„Много е емоционална. И аз, и Иван сме такива, но тя е даже повече от нас. Не искам да е така, защото ще й създаде трудности в живота.“ – разкри Алекс Сърчаджиева по Нова ТВ.

Актрисата опитва да показва на дъщеря си правия път. Например постоянно й пуска детски филмчета от рода на „Снежанка“ и „Спящата красавица“, вместо да гледа обичайните филми с кървища и убийства, които се гледат днес.

„Сега децата не комуникират помежду си, това е проблем. Старая се да избягвам това с моето дете.“ – казва още Александра.

Водещата на „ВИП Брадър“ е майка от 6 години и половина и досега не се е замисляла за второ дете. Дори и това й идва малко в повече като грижи, поради което най-вероятно с Иван Ласкин ще останат само с една рожба.

Алекс Сърчаджиева е много заета, което също е проблем да зачене за втори път. Тя работи много здраво в театъра, като обикаля страната постоянно. Освен това всяка есен става и тв водеща, което е голям ангажимент за нея.

Все пак обаче Алекс е само на 34 г. и нищо не се знае за в бъдеще. Може пък някой ден да се реши на второ дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар