Жени Калканджиева: Едва издържам 5 минути с Тачо!

Жени Калканджиева: Едва издържам 5 минути с Тачо!
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева отдавна не е с Тачо и вече не го крие!

След множеството скандали и изневери, Жени Калканджиева и Стефан Манов от известно време не са вече двойка. Те живеят разделени, но нямат намерение да се развеждат, научи Kliuki.bg.

Жени Калканджиева и Тачо

Жени Калканджиева вече не понася Тачо

Причината да не узаконяват раздялата си е в сина им Георги, когото не искали да стресират с излишни панаири. Затова просто живеели отделно и Тачо често идвал да взима детето.

Днес Жени Калканджиева признава, че вече не изпитва никакви романтични чувства към мъжа си, дори трудно го понася. След 10 години брак тя вече даже не можела да прекарва много време с него.

„Едва го издържам за 5 минути.“ – разправяла миската на своите приятелки.

Тези 5 минути идвали само при срещата им, когато Тачо идвал да вземе Жорко. Тогава се налагало родителите да се срещат все пак, макар и за толкова кратко време.

След всичко, което се случи, Евгения днес е много наранена и дори обидена на Стефан. Най-неприятно й е станало не толкова от самите изневери на мъжа й, които са били поне няколко, а от лъжите му.

„Ако беше дошъл и ми беше признал, щях да се ядосам по-малко. А не да разбирам аз от медиите. Това съсипа връзката ни.“ – смята Жени Калканджиева.

Имаше период, в който тя го бе приела обратно при себе си, но той отмина. Това беше след смъртта на майка й, когато Тачо се е оказал голяма опора за нея. Впоследствие обаче пак й кръшнал и тя окончателно го изхвърлила от дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар