Виктория Бекъм: Изхвърлих Дейвид от живота си! (Шок разкрития)

Виктория Бекъм: Изхвърлих Дейвид от живота си! (Шок разкрития)
5 (100%) 1 vote

Виктория Бекъм вече е необвързана и скоро смята да се разведе!

Някогашната спайска Виктория Бекъм изживява един кошмар. Бившата певица и настояща модна икона е безкрайно наранена от мъжа си и вече не иска и да чува за него, научи Kliuki.bg.

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм

Виктория Бекъм би шута на Дейвид

Вики е хванала Дейвид Бекъм в изневяра, но този път ситуацията е била особено тежка за нея. Той й кръшнал с 20-годишна девойка, която работела в нейния бутик.

Виктория Бекъм намерила кореспонденцията им в интернет и се шашнала. Бившият футболист пътувал километри, за да се вижда с младата си изгора. Ставало дума не просто за моментна забежка, а за цяла извънбрачна връзка.

„Махнах го от живота си, изменници не търпя.“ – разправяла Вики на своите приятели, пишат в САЩ.

Някои медии обаче се съмняват, че спайската ще си спази заканата. Тя и друг път е уличавала съпруга си в измяна, но после му прощаваше.

Все пак този път Виктория Бекъм била по-обидена от всякога, защото момичето, с което той й изневерявал, е почти на възрастта на големия им син.

Вики смятала даже в най-скоро време да подаде молба за развод. Тя била толкова бясна и наранена, че мислела да си върне моминската фамилия Адамс, с която всъщност стана известна през 90-те години.

Дейвид Бекъм обаче не искал и да чува за развод, защото той щял да му излезе през носа. Англичанинът има 4 деца от певицата и издръжката за всяко би била умопомрачително висока.

Затова в момента Бекс опитвал пак да влезе под кожата на жена си, както само той си може. Нищо чудно отново да успее.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар