Шок: Случилото се със Станка Златева потресе всички! (истината ще ви втрещи)

Шок: Случилото се със Станка Златева потресе всички! (истината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Станка Златева не прилича на себе си, откакто прекрати кариерата си!

Какво се случва със Станка Златева – това се питат близки и познати, а и фенове на шампионката ни по борба. Която не прилича на себе си след като прекрати спортната си кариера.

Станка Златева

Станка Златева наля над 20 килограма и вече чукна сто оки. Не могат да я познаят и приятелите й от родното село

Всички знаем, че Станчето никога не е била фина и слаба. Докато беше в играта обаче, тя се стремеше да поддържа теглото си до 75 килограма и постоянно беше в спортната зала и фитнеса.

След като се „пенсионира“, синеоката чаровница тотално се промени. Близки до нея разкриха, че месеци наред Златева не е отделяла и час за спортуване като е наддала повече от 20 килограма. Тя чукнала сто оки, а по всичко личи, че няма намерение да се подлага на диета, за да ги свали.

Припомняме, че Станка Златева се отдаде на административни дела във Федерацията по борба и очевидно това прави ежедневието й твърде застояло.

„Много работи момичето, но основно на маси и зад бюра. А после постоянно има срещи в заведения – я с приятели, я по работа. Сещате се, че на тези срещи масите не стоят празни, нито само с кафенца и чай по тях. Така се е наляла Станка, че не можем да я познаем. Трябва да се стегне, защото как иначе ще си намери мъж“, одумват я и в родното й Крушаре.

Както знаем, на Златева открай време не й върви с мъжете, а любовта й е по-скоро непозната тема. Годините обаче си вървят, а Станка неведнъж е казвала, че иска да стане майка и да има деца

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар