Край с Преслава: Певицата рухна след новината за сватбата на Фики! (появи се друсана в Пловдив – виж тук)

Край с Преслава: Певицата рухна след новината за сватбата на Фики! (появи се друсана в Пловдив – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Преслава е започнала системно да се друса от мъка!

Чаровната и доскоро смятана за интелигентна и разумна Преслава, остави всички с отворени усти от шока. А причината е, че отново посегна към белия прах и започна да се друса.

Преслава

Преслава тотално неадекватна на участие в Пловдив, феновете се изплашиха като я видяха така

Преди броени дни Петя от Добрич се появи на участие в Пловдив тотално неадекватна, разкриха потресени клиенти на заведението. През цялото време Преслава едва се държала на краката си и не спирала да си пипа носа – жест, който е задължителен за всеки зависим от коката.

Припомняме, че това не е началото на историята на певицата с белия прах. Преди време тя системно си взимаше дозата, но впоследствие се опита да спре. Добре й повлия връзката с Фики Стораро, който е твърдо против всички подобни вредни навици.

Покрай него Петя беше престанала да се друса, но днес явно се намира в черна дупка, от която не знае как да се измъкне сама, пише вестник „Таблоид“. Близки до обкръжението й източници разказаха, че пайнерката е понесла изключително тежко новината за сватбата на Фики и Гюлджан.

„Да, Преслава сама беше виновна за раздялата си с Фикрет, тъй като на практика тя го заряза. Но продължи да го обича и съжаляваше за това. Надяваше се, че Гюлджан е само негово забавление. Нещо временно, с което се опитва да й натрие носа. Но не се оказа така и това я убива“, коментират източниците.

Пред клиентите в Пловдив Преслава била неадекватна дотам, че дори изтърсила да не обръщат внимание на бялото по дрехите й, защото било брашно. „Месих баница, преди да дойда“, изцепила се певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар