Деси Цонева ужасена: Страхува се, че е заразена от страшна болест! (още подробности)

Деси Цонева ужасена: Страхува се, че е заразена от страшна болест! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева място не може да си намери от този кошмар!

Фурията Деси Цонева отново притесни близките си и приятелите в социалната мрежа. Тя избухна ужасена с действително тревожно разкритие. И то е, че може би е заразена от страшна болест.

Деси Цонева

Деси Цонева не е на себе си от страх

Не, не е СПИН, както вероятно повечето от вас си помислиха. Въпреки че хич не е кротка и е имала не една и две интимни връзки, щерката на Митко Цонев знае как да се пази и внимава.

Този път обаче тя призна, че е била ухапана от кърлеж. И спешно поиска помощ в мрежата. „Знае ли някой какво се прави при ухапване с кърлеж?! Някой има ли опит с тях?“, алармира журналистката в профила си.

Разбира се, под въпроса й моментално се натрупаха стотици коментари и съвети от потребители. А Десито проявила смелост и съвсем сама се захванала с изваждането на опасното насекомо.

„Извадих го и после го изгорих. Но не знам дали не съм се заразила с Лаймска болест. Страх ме е, че вече може да се е пренесло в кръвта ми, чела съм какви ли не страхотии“, трепери Цонева. А приятелите й я посъветваха да не отлага и незабавно да посети лекар.

Предполага се, че колкото и щура и своенравна да е, тя ще послуша съвета им и ще се прегледа. Защото късното откриване на тази зараза застрашава човешкия живот и то сериозно.

Иначе, към днешна дата, Деси Цонева отново е свободна птица. Както знаем, тя се раздели с годеника си Георги Джамов и то само месеци преди така обсъжданата и рекламирана сватба. Причината за краха им бе изневяра от негова страна, а Деси се зарече, че не иска и да чува за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар