Новото жребче на Мария Илиева шокира: Ето какво му правела в леглото! (ще се изчервите)

Новото жребче на Мария Илиева шокира: Ето какво му правела в леглото! (ще се изчервите)
Гласувайте за статията

Мария Илиева чукна 40-те, но продължава да го раздава гореща!

Поп дивата Мария Илиева действително е дива. Не се знае обаче къде повече – на сцената или в леглото. Както вече писахме, новото й гадже също е с години по-младо от нея. Кака Марче чукна 40-те лазарника, докато любовникът й е едва на 26.

Мария Илиева

Мария Илиева организирала цели денонощия маратон на младото си жребче, направо го изкъртвала

Той е студент в Брюксел и произлиза от доста заможно семейство. Георги Михайлов, както се казва, нямал нищо против голямата разлика във възрастта си с Мария.

Защото през живота си досега не бил попадал на гореща мацка като нея в леглото. Пред свои приятели наскоро Жоро се похвалил какви ги върши Мария Илиева като останат сами.

„Направо е като омагьосан. То не било пълна програма, а направо уроци по Кама Сутра. Мимето била отличничка. Стопявала му лагерите и му организирала секс маратон не с часове, а с цели денонощия. А на онази – тънката част, дето всеки мъж я обича, но не всяка жена я умее, тя била виртуоз“, подсмихват се източниците.

Всъщност това не е нещо ново за певицата, която от години обича да си ляга само с млади жребчета. Припомняме, че Мария Илиева мина като ураган през актьора Иво Аръков, както и през рапъра Атанас Колев.

Единственият мъж, с който е била и който не е първа младост, е бившият и настоящ спортен министър Красен Кралев. Двамата се разделиха преди повече от пет години. Но Мария Илиева винаги е признавала, че е нямала чувства, а интереси към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар