Елена размаха пръст на Митко Бербатов: Няма да ми видиш очите! (Още за скандала)

Елена размаха пръст на Митко Бербатов: Няма да ми видиш очите! (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Капризната Елена направо съсипа Митко Бербатов!

Елена вдигна чутовен скандал на мъжа си, Митко Бербатов. Кавгата била повече от чутовна. Тя не само размахала пръст на съпруга си. Но се изнесла от дома им, като си взела и децата. И отпрашила с двете си дъщери в морския им дом на Слънчев бряг. Като се зарекла повече съпруга й да не й види очите, докато не „влезе в релси”.

Митко Бербатов

Елена се закани на Митко Бербатов

Поводът за крамолата се оказа благотворителния мач на Димитър Бербатов. В който гениалният футболист влага не само средства, но сили и енергия. За красивата съпруга това обаче било върха на наглостта. Понеже не искала да чуе за заетостта на Бербо.

Митко Бербатов е много зает покрай този благотворителен мач. В него влага сърцето и душата си. Той е перфекционист и иска всичко да е както трябва. Но това коства много за семейството му. Най-вече на съпругата му, която иска също да й се обръща внимание.

Него го няма почти през целия ден. В къщи се прибира само да се нахрани и малко почине, после отново изчезва по задачи. А тя мечтаеше да имат повече време един за друг. Да пътуват по света, да се радват на живота и свободата си. Особено сега, след като Бербо прекрати активната си спортна кариера”, разкриват близки до съпругата на Димитър Бербатов.

Заради което Елена Бербатова решила да го остави сам да се оправя. И за да не се ядосва повече, грабнала си децата и отпрашила с тях на морето. Край морето решила да се „събере в кожата” и да се отърси от напрежението и стреса.

Елена искала само едно. И то било Димитър Бербатов да й обръща повече внимание. Защото двете му дъщери не били лишени от бащина обич и грижи. Но Митко Бербатов бил телом и духом предаден на организацията на мача. Заради което тя решила да се оттегли, докато тази прословута среща не премине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Елена размаха пръст на Митко Бербатов: Няма да ми видиш очите! (Още за скандала)”

  1. ох

    май 23. 2017

    Тая пак грозна и капризна Овца го манипулира от време оно. Заради нея пропусна да приключи кариерата си в славния отбор на Ювентус, харесвала била повече Англия и после се оказа без клуб.

Добавете коментар