Любо Киров е луд по Симона Загорова, да му мисли гаджето й!

Любо Киров е луд по Симона Загорова, да му мисли гаджето й!
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова прикова вниманието на Любо Киров, певецът е силно впечатлен от щерката на Глория!

Красавицата Симона Загорова е напът да предизвика голяма ревност у приятеля си Симеон Данев. Мони е обект на харесване от страна на Любо Киров.

Любо Киров харесва Симона Загорова

Любо Киров си падна по Симона Загорова

Двамата се запознаха в „Гласът на България“, когато певецът заместваше Поли Генова. Той веднага каза пред камерата, че тя е много талантлива и е истинска фурия.

Оказва се обаче, че Любо си пада по Симона Загорова и по друг начин. Според слуховете, бившият вокал на „ТЕ“ харесал много цялостно девойката. Той видял в нея невероятен чар и неподправеност.

Любо Киров отдавна е спряган за мъж на двата бряга. Счита се, че затова не се жени, макар да е на над 40 г.

Симона обаче го е върнала в правия път. Той до такава степен бил впечатлен от нея, че й поискал координатите в интернет, за да комуникират уж за „Гласът на България“.

Мони е сериозно обвързана от цели 3 години. Тя има много сериозна връзка със Симеон Данев. Той я придружава на всяко едно нейно участие в предаването. Освен това, откакто завършиха гимназия, двамата живеят заедно.

Симеон по принцип бил ревнив. Той често правел проблеми на гаджето си, дори само ако някой я гледа. Затова се очаква да не реагира добре на поривите на Любо Киров.

„Любо е естет, той се влюбва в душата. За него всичко е много по-дълбоко, отколкото изглежда. Затова е обичан от много хора.“ – споделят близките на певеца.

Той е с над 20 години по-възрастен от Симона Загорова, но нищо не му пречи да опита да я съблазни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар