Алисия е съсипана: Не заслужаваше удара, който получи! (тази истина я довърши)

Алисия е съсипана: Не заслужаваше удара, който получи! (тази истина я довърши)
5 (100%) 1 vote

Алисия не е от глезениците на съдбата, преминала е през какво ли не!

Поп фолк звездата Алисия получи неочакван и незаслужен удар, който я смаза. Това е поредната неприятност, която застига бившата жена на Валери Божинов и майка на първородното му дете.

Алисия

Алисия получи поредния удар в живота си, не го очакваше по този начин

Определено Алисия никога не е била глезеница на съдбата. Постигнала е много, но винаги с цената на големи усилия и жертви. На няколко пъти тя беше предавана от любимите си мъже, колежки я намразиха и й направиха мръсно. А сега и това.

Вместо да се зарадва на успеха на новия си клип с Илиян към песента „Нито дума“, Алисия посърна. И то, защото получи категоричен отказ от Митко Пайнера да я излъчи в неговата телевизия.

Наясно сме, че телевизия Планета е меката на чалга музиката и това, което се върти там, става хит за отрицателно време. На това залагаше и Алисия. Да, вярно е, че тя не е част от екипа на компания Пайнер, но пък Илиян е.

„Двамата с Илиян вярваха, че щом той е в Пайнер, то песента и видеото ще се въртят до втръсване по канала, но уви. Митко Пайнера скръцна със зъби и заяви, че това момиче няма да се рекламира в неговата телевизия“, разказват източници от кухнята на компанията.

Решението на Пайнера е странно, защото той е позволявал клипове на Азис и Софи Маринова, но за Алисия въведе табу. Това отношение обидило адски много изпълнителката и тя дори си поплакала, споделят нейни доверени хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар