Джена и Атанас Стоев хвърлиха бомбата: Съобщиха това, което никой не очакваше! (пълни подробности)

Джена и Атанас Стоев хвърлиха бомбата: Съобщиха това, което никой не очакваше! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Джена и Атанас Стоев се сдобиха с бебе едва преди броени месеци!

Едва броени месеци изминаха от раждането на Джена. Която дари съпруга си Атанас Стоев и целия клан Канарите с малкия Наско. Певицата прекрати кариерата си малко преди раждането и скоро не бяхме чували много за нея и семейството.

Джена

Джена и Атанас Стоев взеха решение, тя победи и се връща на работа

Затова и днес новината, която съобщиха двамата с Атанас Стоев, хвърли в шах всички, особено феновете на пайнерката. Оказа се, че Джена е решила да зареже грижите за бебока, за да хукне отново по участия.

Тя се връща на работа скоропостижно – далеч преди своите колежки, които също станаха майки. Обикновено певиците преди време си взимаха година отпуск, за да се правят на примерни родители и съпруги. Това обаче не важи за Дженката.

Тя така се притеснила, че почитателите й ще я забравят, а колежките ще я изместят от сцената, че седмици наред проглушавала ушите на мъжа си.

В крайна сметка Наско Стоев клекна и даде благословията си жена му да се върне в кръчмите. За бебето щели да се грижат бабите като свекървата Надя Стоева била малко по-резервирана към идеята. Усетила обаче, че няма думата и решила да спести кавгите в дома си.

„Да не си помислите, че Атанас просто ей така ще пусне Джена да си вее байрака по нощите?! Нищо подобно. Както преди, така и сега, той ще е плътно до нея по участията й. И ще я следи още по-изкъсо какви ги върши. А и едва ли ще може да обикаля по заведенията толкова често, както досега“, коментират техни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар