Емилия съсипана и унизена: Пее в селска кръчма пред 10 души за стотинки! (ето докъде я докара Коко – снимки)

Емилия съсипана и унизена: Пее в селска кръчма пред 10 души за стотинки! (ето докъде я докара Коко – снимки)
Гласувайте за статията

Емилия едва успява да върже двата края!

След раздялата с Коко Динев Емилия вече не е същата. Певицата наскоро се премести с двете си деца в столицата или по-скоро избяга от Сандански. Тя не можела да понесе факта, че ще трябва да вижда всеки ден бившия си, по когото още е луда.

Емилия

Емилия удари дъното, както никога досега

Коко Динев обаче направи непростимото като й изневери с млада златотърсачка едва месец след раждането на второто им дете Мира. Годините унижения и обиди от бизнесмена си казаха думата, а това беше капката, която преля чашата.

Емилия е категорична, че продължава живота си сама и ще се справя, както може. Не беше предполагала обаче колко трудно ще е това. Близки до нея източници разкриха горчивата истина. А тя е, че певицата има все по-малко добре платени участия в нощни клубове.

И пее по селски кръчми за жълти стотинки. Доказателството за това ясно се вижда от снимките на последното й участие. Емилия се намира в типична селска долнопробна кръчма, където извива глас пред едва десетина лелки и чичковци.

„Не можехме да повярваме като я видяхме там. На тези хора, клиентите на заведението, хич не им дремеше дали ще им пее Емилия, или ще поркат на диджей. Изобщо не я слушаха, а за пари да не говорим. Един-двама пияни чичаци й бутнаха по десет лева и това е“, разказват очевидци на срама на пайнерката.

Ето в какви селски кръчми пропя певицата

Но за певицата това пак е нещо. След като трябва да се справя съвсем сама с издръжката на децата си в София, тя приемала каквито и да било покани. Не искала да проси пари от Коко Динев, пък и той далеч не бил от досетливите и сам да й предложи помощта си.

 

Чуди се как да спастри пари за бюджета си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар