Джена на спешна диета: Ето как слабее, без да гладува!

0

Джена е на спешна диета

Поп фолк дивата Джена се е заела сериозно да сваля килограми. Гласовитката от Разград роди син на музиканта Атанас Стоев-Малкия Канар. Двамата станаха семейство през юли. Тя обаче реши да се върне на сцената, заради феновете и тлъстите хонорари, които получава.

Джена
Джена е на спешна диета

Бебе Атанас е предадено на бабите, които ще се грижат за него, докато мама пее по участия. Заради това се налага брюнетката бързо да влезе във форма.

Диетата била хит сред певиците на „Пайнер” и естрадните им колеги.При нея не се гладувало, но ефекта се получавал само до дни.

Джена била готова на всичко, само да влезе във форма след раждането. Певицата не била качила драстично, но искала да се яви пред феновете си в перфектна форма. При този хранителен режим се наблягало предимно на малките порции, разделени на няколко приема.

Основното меню било сезонните плодове и зеленчуци. Хапвало се най-вече сурови продукти, но се допускало още да са обработени на пара или задушени.

Режимът съчетавал още прием на по-голямо количество вода и чай. Разбира се, без захар, като се позволявало само подсладители. Певицата си забранила приема на газирано, алкохол и дори кафе. Кафявата течност тя приемала много рядко.

Месо диетата позволявала, но само нетлъсто и в никакъв случай не свинско. Наблягало се предимно на пилешко, пуешко или телешко. Джена обаче слагала на масата си основно риба и морски дарове.

При тази диета яйцата също били сред позволените храни. Само че не жълтъците, а само белтъците. Освен това те се приемали през ден, а не ежедневно.

Тотално забранени били белите продукти като захар, брашно и сол. Джена си позволявала сладко само веднъж на седмица. И най-вече черен шоколад. Още първите два дни се почувствал ефекта. Хубавото на диетата било, че си хапваш непрекъснато и не чувстваш глас, доволна е Джена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.