Антон Хекимян пусна бомбата: Елена Йончева разтърси живота ми из основи!

Антон Хекимян пусна бомбата: Елена Йончева разтърси живота ми из основи!
Гласувайте за статията

Животът на Антон Хекимян коренно се е променил заради колежката му Елена Йончева.

Младият Антон Хекимян преди 15 години били на кръстопът за своето бъдеще. Неочаквано, правилната посока му показала настоящата му колежка Елена Йончева и доскорошен идол. Водещият на „Тази сутрин“ преди два навърши 33 години и с носталгия хвърли поглед към младежките си години, узна kliuki.bg.

Антон Хекимян не съжалява за избора си

Антон Хекимян не съжалява за избора си

След завършване на средното си образование в Стара Загора, бъдещият кадър имал големи мераци да влезе в НАТФИЗ. Той проявявал известни актьорски заложби, които искал да развие. А след време си се представял на голямата сцена или екран. Но една снимка променила изцяло мирогледа му. Хекимян видял журналистката Елена Йончева, яхнала танк по време на поредната си командировка в гореща точка на света.

Журналистът набързо се отказал от театралната академия, защото му казали, че приемат от третия път. А той нямал намерение да чака. Освен това, не обичал провалите. А и вече бил натрупал опит в медиите, макар и училищни. Антон издавал авторски вестник „24 трупа“, в които публикувал шегички по адрес на съучениците и учители от школото си.

Затова и хлапетата от класа му смятали, че ще се захване с печатни медии. Въпреки това, на 33 години заралията има 15 години опит в телевизията. Родителите му първоначално не били никак въодушевени от идеята сина им да става журналист. Днес, обаче, не пропускат нито един негов ефир. Дори майка му всяка сутрин го буди, за да не закъснее, пише retro.bg.

Към този етап, Хекимян е разочаровал родителите си единствено с това, че все още не е създал семейство. Но това е за сметка на бляскавата му кариера. А за нея сякаш може да бъде задължен и на Елена Йончева, която го е тласнала по трънливия път на журналистиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар