В траур и обляна в сълзи: Виж първите снимки на Ариана Гранде след атентата в Манчестър! (още подробности)

В траур и обляна в сълзи: Виж първите снимки на Ариана Гранде след атентата в Манчестър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ариана Гранде не е на себе си след случилото се в Англия!

23-годишната поп сензация Ариана Гранде още не е на себе си след зверския атентат в „Манчестър Арена“. Касапницата се разигра в понеделник вечерта, точно след концерта на певицата.

Ариана Гранде

Ариана Гранде цялата в черно и обляна в сълзи на летището във Флорида

Още след последната й песен, в момента, когато тя се оттегли от сцената, залата беше оглушена от няколко чудовищни взрива. Атентатор се самовзриви и уби 22 души, а ранените са повече от 60 човека. Предимно това бяха млади хора, дошли да се насладят на любимката си.

Веднага след трагедията Ариана Гранде отмени турнето си, част от което беше и концертът в „Манчестър Арена“. Изпълнителката се прибра с частен самолет в град Бока Ратон във Флорида. А папараци успяха да запечатат стъпването й на родна земя.

Ариана Гранде слезе от самолета и падна в прегръдките на приятеля си Майкъл Милър. Цялата беше посърнала, обляна в сълзи и облечена в черно – явно в знак на траур.

Близките на Ариана Гранде също я чакаха на летището. Качиха я веднага в черен джип, който я отведе в комплекс от затворен тип. През цялото време изпълнителката мълчала в колата, а единствената й реакция била да плаче и да кърши ръце.

Припомняме, че след атентата, Ариана беше много зле. Тя изпадна в истерична криза и трябваше да бъде прегледана от лекар. Дадени са й успокоителни и са взети всички необходими мерки за привеждането й в нормално и адекватно състояние.

Предполага се обаче, че за известно време Гранде ще си остане у дома и няма да изнася концерти или каквито и да било публични прояви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар