Бомба: Това разкритие за Ани Салич и Ники Дойнов ще ви остави без думи! (истината шокира)

Бомба: Това разкритие за Ани Салич и Ники Дойнов ще ви остави без думи! (истината шокира)
Гласувайте за статията

Кой би предположил това за Ани Салич и Ники Дойнов?!

Топ новинарите на Нова телевизия Ани Салич и Ники Дойнов са в странни отношения. Днес, навръх празника, Салич се разсърдила на колегата си. Който предаваше на живо от Варна.

Ани Салич

Хубава двойка са Ани Салич и Ники Дойнов все пак

Поводът за цупнята беше забавената реакция на Дойнов при директното включване. Ани Салич му подаде сигнал от студиото с въпрос, но вместо да се включи, Ники Дойнов се залиса. Очевидно с приятна компания до него.

В ефира се чуха смях и шушукания от типа на „Ха-ха“, „Хи-хи“, а едва след секунди водещият зацепи, че е включен в новините. Физиономията на Ани Салич леко се изкриви, явно беше, че не й е приятно.

Не това е важното в случая обаче, а причината за настроението на водещата. Както всички знаем, тя отдавна е разделена със съпруга си Бранко Салич. И вече започва да свиква с това. Дори й било по-спокойно и хубаво от преди.

Източници от кухнята на медията обаче подшушнаха, че за успокоението й пряка роля има самият Ники Дойнов. Който имал не само професионални отношения с екранната си партньорка.

Оказа се, че двамата са имали кратка афера преди време, която действително ги е сближила. Дори в библейския смисъл на думата. От самото начало било ясно, че нещата не могат да прераснат в нещо по-сериозно, но чисто по женски, Ани Салич започнала да се държи собственически понякога.

Това направила и днес в ефир, когато егото й било засегнато от поведението на Дойнов. И от съмненията какво прави на морето и с кого го прави. Разбира се, двамата са огромни професионалисти и няма да попречат на дребнотемие да развали партньорството им в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Това разкритие за Ани Салич и Ники Дойнов ще ви остави без думи! (истината шокира)”

  1. 13

    май 24. 2017

    Какви отношения могат да имат двамата Тя дърта дебела и грозна слоница ,а той млад и чаровен човек.Още повече е млад баща.Тя тая проклета Македонка сигурно си внушава, че някой ще я хареса точно нея. Голям смях.

  2. тодор евстатиев

    май 26. 2017

    Какъв малоумен коментар,кой е дърт и дебел бе патко загубена или паток??Дойнов изглежда толкова ле и неподдържан ,едва ли е по-млад.Това че е хойкал и на дърти години прави деца…Ани Салич си е мацка отвсякъде,поддържана ,едва ли има 40 г със силиконов бюст ,стилна дама …Предходния коментар е писан от пълен профан.Я вземи малко се поинтересувай коя е Ани Салич била е мис на абитурентския си бал.Телевизия тъпо същество значи красиви хора .Попадат и връзкари.Но Ани е красива!!!!И Дойнов трябва да е благодарен ,че на грозник като него сбръчкан и побелял с изразени бръчки му се обръща внимание .

Добавете коментар