Лукс и красота: Стефан Шарлопов омъжи дъщеря си като принцеса! (много нови снимки от сватбата на годината)

Лукс и красота: Стефан Шарлопов омъжи дъщеря си като принцеса! (много нови снимки от сватбата на годината)
Гласувайте за статията

Стефан Шарлопов даде ръката на дъщеря си Ева!

Преди броени дни Сандански посрещна едно от най-видните събития за градчето. Сватбата на дъщерята на милионера Стефан Шарлопов. Ева Шарлопова каза „Да“ на избраника си, който отгоре на всичко е и адаш на тъста си.

Шарлопов

Стефан Шарлопов даде ръката на първородната си дъщеря Ева

Големият Стефан даде ръката на Ева на младия Стефан. Стефан Гергинов, както е фамилията на младоженика, тържествено обеща пред хотелиера да се грижи и бди над дъщеря му така, както го е правил самият той досега.

А и смее ли да каже нещо друго, при такъв строг и праволинеен тате, шегуваха се гостите на тържеството. Последното бе наистина като в приказките или холивудски филм. Навсякъде отрупано с цветя, а булката сияеща като диамант.

Гостите останаха очаровани от организацията и стила на събитието, а най-голямото щастие, разбира се, беше за младите влюбени. Усмивката не слезе от лицето на чаровната Ева Шарлопова. А Стефан Гергинов я гледаше с наистина влюбени очи.

Датата на сватбата първоначално шашна всички, тъй като бе съвсем скоро след годежа – няма и пет месеца. Щерката на Стефан Шарлопов получи предложението за брак, без да очаква нищо. И то навръх Бъдни вечер.

Красивата булка сияеше като истински диамант на сватбата си

Любимият й уговорил всичко с тъща си Боряна. А на самата Бъдни вечер паднал на колене пред смаяната Ева и я помолил да стане негова съпруга. Пръстенът бил скрит в една от играчките за елхата и изобщо всичко се случило като едно вълшебство.

Както, между другото, продължи и на самата венчавка. Пожелаваме на младото семейство много здраве, щастие и любов. И поне две-три палави дечица.

Първият танц на младото семейство Шарлопови-Гергинови

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар