Мис Тигрова просто е феноменална, няма втора като нея!Е, няма такава жена. Тя е уникална. Сещате се, може би, че става дума

за Мис Тигрова - мацката, която се превърна в интернет легенда за нула бройки. За жалост обаче, не с ум и интелект, а по-скоро с тоталната им липса. [caption id="attachment_386013" align="alignright" width="260"]Мис Тигрова Мис Тигрова няма почивен ден, милата[/caption] Но, както и да е - важното е, че е извЙЕстна... Поредната изцепка на Мис Тигрова не закъсня, а и сме свикнали да четем умотворенията й ката ден. Този път обаче тя предизвика сензация. И едва не разведе актьора Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото. Знаем, че чаровникът води предаването "Втори тото шанс" по БНТ. Знаехме и, че е женен за актрисата Елена Боева. Кой да предположи обаче, че мачкал чаршафите и с Мая Салмова, както е кръщелното име на Мис Тигрова.

"Искам да кажа нещо на Цецо – докато имаш връзка с мен, ще пиша за теб! Ако ще ме криеш, значи няма да си с мен!“ - ей с това разкритие избухна в социалната мрежа дипломираната вече хубавица.

Не отне много време и любимият й отвърна на посланието. Той публикува поста на Мис Тигрова в собствения си профил и побърза да си "признае греха" с думите: "Омръзна ми да крия Тигровата мис, Такъв съм аз, обичам без каприз. Бъди до мене ти в добро и в беди, искам твоите мусаки.Нека бъдем с теб завчас и всички да завиждат те на нас!“, написа Цецо Тотото. Малцина бяха тези, които не разбраха, че актьорът си прави тотален бъзик с Тигровата. Горките, дори започнаха да му съчувстват и да се чудят какво му е станало, дали не е болен, че да се хване с това недоразумение. [caption id="attachment_386014" align="alignright" width="200"] Ето го и Цецо, към когото Майчето прояви щения[/caption] Всичко си дойде на мястото обаче, след като и жена му Елена Боева се включи в майтапа с репликата: "Браво, бе! По този начин ли трябваше да разбера, че ми изневеряваш и с коя". Сърдита и кръвно обидена, Мис Тигрова написа нов статус, който ви предаваме отново едно към едно. "Повече не ме свързвайте с Цецо Лъжата. Приключих с него и този път това е завинаги"... Велика е тази жена, а?! Какво ще кажете?!