Порасналият Валерко закла Алисия: Певицата не очакваше да чуе това от него! (още подробности)

Порасналият Валерко закла Алисия: Певицата не очакваше да чуе това от него! (още подробности)
Гласувайте за статията

Малкият Валерко вече е голям, а на Алисия теръпва ще й става трудно!

Най-ценното в живота на Алисия определено е и ще си остане синът й Валери младши. Първородният наследник на Валери Божинов, с когото Алисия се раздели заради намесата на Николета Лозанова, вече порасна.

Алисия

Алисия чу от устата на сина си въпрос, който я накара да настръхне

Валерко не е онова малко дете, което нищо не разбира. Ставали му ясни все повече неща и все по-често задавал на майка си неудобни въпроси. Преди дни обаче направо я заклал като я попитал защо от толкова време е сама и няма ли някога да му направи братче или сестриче.

„Нещо повече. Не само я попита, но съвсем сериозно й каза, че не иска да остава едно дете. Мъчно му било и искал да бъде като повечето си съученици, които винаги разказвали как и къде са били със семейството и братята си“, това разкриха близки до обкръжението на Алисия.

Думите на Валерко така стреснали изпълнителката, че едва не си изтървала дъвката от устата. Ася от Вакарел действително към днешна дата е сама, тъй като връзката й с Жоро Бирмата също се оказа провал.

Последното, което мислела, били децата. А и за да мислиш за второ раждане, първо трябва да си намерил човека, който да ти направи бебето. На Алисия обаче така и не й върви с мъжете. Нито с Валери Божинов, нито с Ники Михайлов, нито с Георги Станоев.

Затова, на първо време, тя решила да купи кученце на сина си, което поне отчасти да запълни празнината. И да го накара да отложи неудобните си въпроси за по-нататък. Евентуално…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар