Бомба! Моника Валериева заработва като елитна танцьорка само по тиксо в чужбина – доказателство!

Бомба! Моника Валериева заработва като елитна танцьорка само по тиксо в чужбина – доказателство!
3 (60%) 1 vote

Лъсна грозната истина за честите пътувания на Моника Валериева.

Ако и за миг сте завиждали на Моника Валериева за живота, който води, то по-добре помислете отново. Плеймейтката напоследък се подвизава като бизнес дама и не спира да кръстосва луксозни дестинации. Но заради тази лъскава обвивка се крие нелицеприятната действителност, научи kliuki.bg.

Лъсна срамната тайна на Моника Валериева

Наскоро честите воаяжи на красавицата до Дубай породиха слухове, че или е забила някой тамошен шейх, или заработва с най-древната професия в емирството. Доказателства за това, обаче, така и не видяхме. А редовната й компания и параван е най-добрата й дружка Доника, първата милионерка от родната лотария.

За нейните пари ясно откъде са, но тези на Моника Валериева?! През седмица-две тя стяга куфарите за някоя лукс дестинация, отсяда в петзвездни хотели и се глези като принцеса. За да оправдае всички тези свои огромни разходи, тя поддържа тезата, че има богато гадже чужденец, което я глези като принцеса.

Да, ама не! В интернет изтекоха скандални снимки на плеймейтката, които говорят за истинската й същност. На един от кадрите Моника Валериева позира в компанията на още две мацки. Трите са силно казано облечени. По-скоро позират по така актуалния в момента „нанобански“. Той представлява комбинация от тънки, черни ленти, покриващи само най-интимните части от тялото, пише blife.bg.

По подобно „сценично облекло“ красавицата излиза на сцената на клубове в Дубай и Лондон, където с нея плакнат очи платежоспособни господа. Има и още един кадър, на който Моника Валериева е с тоалет в стил „строгата господарка“. Така че, екскурзиите й явно са „по работа“ и в този пошъл вид успява да поддържа стандарта на живот, който демонстрира. А на вас оставяме да прецените дали се ограничава само с танци…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар