Мария пак издразни Хриси Гущеров: Пусна се по яка дупара!

Мария пак издразни Хриси Гущеров: Пусна се по яка дупара!
Гласувайте за статията

Мария не спира да дразни Християн Гущеров

Мария се показва почти без дрехи. Миньончето на поп фолка не спира да дразни екс мъжа си. След като стана ясно, че милионера се дразнел заради фриволното й поведение и оскъдното облекло, с която се появява на участията си, певицата не спира да го прави.

Мария

Мария се показа по оскъдно облекло

Сега, когато вече е свободна жена. Яка дупара и голи бедра показа гласовитката от Стара Загора и в най-новото си парче. По-скоро в клипа на песента, която е сътворена от рапъра Криско за нея.

Снимките са в курортното италианско градче Таормина. Във видеото Мария е по оскъден бански костюм, който не остава нищо за мъжкото въображение. В новата си песен „Червен картон” Мария се явява като спасителка на плажа от култовия сериал.

Неин партньор в парчето е един от любимите модели на Келвин Клайн. В парчето ролята на Адреа Москон е на натирен мъж. Той е изгонен от лирическата героиня в парчето. Секс символът се показал като гид и добър познавач на женската душа.

След снимките той предложил компанията си, за да покаже на певицата прелестите и красотите на Сицилия. Според слуховете двамата дори завъртели любовна афера, която не продължила дълго. Но поп фолк дивата запазила невероятни спомени от преживяването на Ботуша.

„Нямам търпение да представя новото си парче пред феновете си. Мисля, че ще им допадне много. Отдавна харесвам Криско. Радвам се, че работим заедно. Благодаря на екипа и на модела Андреа Москон за вниманието и добрата работа”, написа Мария в социалната мрежа.

Почитатели подозират, че новата песен ще бъде още по-гореща. И така ще взриви страстите, че дълго ще оглавява класациите това лято. „Криско не участва в песента. Но всичко в нея, дори пеенето е по негов модел”, издаде малко от проекта фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар