Уникум: Виж какво се случи на бала на Гери-Никол в Златни пясъци! (разкрития + МНОГО СНИМКИ)

Уникум: Виж какво се случи на бала на Гери-Никол в Златни пясъци! (разкрития + МНОГО СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Гери-Никол най-после стана абитуриентка, взриви мрежата!

Варненското чудо Гери-Никол най-после завърши училище. Малката палавница порасна и снощи беше абитуриентка. Не е нужно да казваме, че младата хип-хоп сензация е най-обсъжданата и най-интересна зрелостничка тази година.

Гери-Никол

Гери-Никол е най-известната и одумвана абитуриентка тази година

А и има защо. Месеци преди бала й медиите гръмнаха със заглавия от сорта на това, че Гери-Никол ще смени три тоалета като абитуриентка. И че цената само на една от роклите й е 20-30 000 лева.

Дали това е така, смеем да се съмняваме. Първо – момичето се показа облечено само с една рокля. Да, красива, но определено чак толкова скъпа едва ли е. Намериха се критици, които я оприличиха на коледна елхичка, но ние няма да търсим кусури. Млада и хубава е, другото е бош лаф.

По-интересното е какво се случи на Златни пясъци, където беше е балът на варненката. Гост на вечерта беше известният рапър и пръв приятел на сладураната 100 Кила. Двамата с Гери-Никол се впуснаха в бесни танци на дансинга, който май остана свободен само за тях.

Вярвате или не, русата фурия тотално засенчи останалите си съученици. Кой да предположи, че вместо да се забавляват, да танцуват и да се радват един на друг като за последно, абитуриентите се вторачиха в певицата и рапъра.

„Звучи откачено, но е самата истина. Съученици на Гери-Никол през цялото време искаха да си правят селфита с нея, да я снимат и дори взимаха автографи. Такъв бал скоро не бяхме виждали. Все едно световна звезда беше с учениците в хотела“, коментират през смях източници.

След еуфорията около бала, Герито смята да напусне родната си Варна, за да се установи в столицата. Както знаем, там са повечето й ангажименти, а и се предполага, че ще запише да следва висше по специалността си – музика, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар