Плачи, Мечо: Бившата ти Мария вече е в леглото на Свинаря! (сензационни разкрития за Мара и Ангел Тенев)

Плачи, Мечо: Бившата ти Мария вече е в леглото на Свинаря! (сензационни разкрития за Мара и Ангел Тенев)
Гласувайте за статията

Мария обра точките, надуши поредния милионер като хрътка!

Бившата г-жа Гущерова и по-бивша г-жа Андонова се радва на невиждано в света обоняние. И хрътка не може да надуши плячката така, както Мария надушва парите. Доказателство ли?! Какво по-добро доказателство от това, че дребната пайнерка гушна поредния милионер?!

Мария

Мария надушва милионерите като хрътка, улови си поредната плячка

Достоверни източници, близки до Мара Отварачката, разкриха пред вестник „Уикенд“, че от развода си с Християн Гущеров насам, Мария се радвала на кинтите и ласките на Свинаря. Това е прякорът на милионера Ангел Тенев, който е и градски на певицата – от Стара Загора.

Ангел Тенев натрупа състояние от десетки милиони с производство на месо. Оттам идва и прякорът му. Бизнесът му е повече от успешен, а до банковата му сметка са се доближавали не една и две чалга гърли.

Галена и Анелия са топ хубавиците, които се ползвали от благинките на Ангел Тенев навремето. Той ги канел често в луксозното си имение в Старозагорските минерални бани, а те пеели и… понякога правели и други неща, шушукат за това запознати.

Днес обаче е ред на Мария. Тя отдавна била ухажвана от Свинаря, но до момента нямала нужда от нищо – нали Гущеров я носеше на ръце. Откакто пристанала на Тенев обаче, Марчето разчитала на 50 000 лева месечно, ползване на ултра модерен и скъп Мерцедес S класа, както и финансиране на новия й клип.

Дали обаче Тенев ще остане доволен като разбере, че новата му изгора е палувала с модела от клипа – италианеца Андреа Москон?!…

Новината за аферата им се разнесе скоростно из интернет пространството, така че сто процента е стигнала и до ушите на Свинаря. Любопитно е какво ще обясни по темата Марчето и дали думите й ще хванат дикиш.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Плачи, Мечо: Бившата ти Мария вече е в леглото на Свинаря! (сензационни разкрития за Мара и Ангел Тенев)”

  1. 777

    май 30. 2017

    Ако този й дава по 50хил. месечно, представям си какво „месо“ слага в саламите, които произведа за да избие парите за мара.

Добавете коментар