Ужас: Две видни дами заподозрени за палежа над МЕГЗ! (виж кои са те + нови версии от разследването)

Ужас: Две видни дами заподозрени за палежа над МЕГЗ! (виж кои са те + нови версии от разследването)
5 (100%) 2 votes

Топ дизайнерката Мегз преживя истински кошмар покрай палежа!

Разследването на палежа на магазина на топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз тече с пълна пара. Има обаче неочакван обрат, който представя нови версии около деянието. И съответно нови заподозрени.

Мегз

Моника Валериева и Гери Малкоданска сред заподозрените за палежа над Мегз

Близки до Мегз източници хвърлиха бомбата с разкритието, че към днешна дата нова версия сочи, че подпалвачът може да се окаже жена. При това доста известна. Разбира се, говорим за инициатора и поръчителя на палежа, а не за самото деяние.

Първата и основна заподозряна била моделката Моника Валериева, съобщава сайтът Хотарена.нет. Моника и Миглена Каканашева не се понасят отдавна. Двете не са влизали в пряк контакт, но Моника се опитвала да привлече депутатския наследник за себе си и Мегз се явявала пречка.

Познати на Валериева шушукат, че неведнъж са я чували да сипе ругатни по адрес на Каканашева. Естествено – не в очите или пред случайни хора, а под сурдинка и уж на доверени лица.

Моника Валериева обаче не е единствената заподозряна. Колкото и абсурдно да звучи, втората е самата синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска. За всички е ясно, че Миглена Каканашева отмъкна голямата й любов Демир Доган под носа.

А откакто беше зарязана от него, Гергана Малкоданска скъса джоба. За капак Мегз съсипа и кариерата й на модел – нещо, което синоптичката едва ли може да прости, камо ли да забрави.

Моника и Гери обаче не са единствените, които будят подозрения в отношенията си с Мегз. Зъб на дизайнерката имат още редица плеймейтки и кандидатки за слава, на които Каканашева е показала мястото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар