УНИКАЛНА! Дарина Йотова – Дара смая всички на абитуриентския си бал (СНИМКИ)

УНИКАЛНА! Дарина Йотова – Дара смая всички на абитуриентския си бал (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Дара се показа като приказна абитуриентка!

Дарина Йотова отбеляза своя абитуриентски бал в типичния си щур стил. Дара се показа като ексцентрична и непредсказуема със здрав купон на „Златни пясъци“, научи Kliuki.bg.

18-годишната певица показа прелестите си с рокля с гол гръб. Тя отново изглежда предизвикателна, но същевременно и стилна. Нещо, което я отличава от доста други абитуриентки.

До Дара се вижда и друга известна певица. Това е Мишел Страмински, която нашумя също в X Factor, когато беше част от Sweet 16.

Дарина Йотова и Мишел са приятелки от училище и дори донякъде втората е убедила Дара да участва в X Factor преди 2 години. Двете завършиха музикалното училище НУИ „Добри Христов“.

Специалността на Дарина е фолклорно пеене, но тя се ориентира в друга насока. Най-вероятно хубавицата ще запише и висше образование, което ще бъде пак в областта на музиката.

Дипломирането на Дара е удобен повод тя да се установи изцяло в София. Досега девойката се луташе между Варна и столицата.

Дарина Йотова изглежда лекомислена и щура, но всъщност тя е много мъдра за възрастта си. Малко хора знаят, че певицата спестява за собствен апартамент. Нещо, което малко тийнейджъри биха правили, дори и да печелят добре.

Тази година е абитуриентската година на новата вълна певици. Освен Дара и Мишел, и Гери-Никол се дипломира официално преди дни. Михаела Маринова също вече е със средно образование, макар да не присъства на бала си. И трите станаха звезди от X Factor.

Дарина Йотова е нямала специален кавалер в абитуриентската си вечер. Тя няма гадже от доста време, но пък се разбира добре с момчетата и със сигурност мъжко внимание не й е липсвало.

Говори се, че Дара е получила обаждане от Криско, който й е честитил завършването на училище. Именно той е в основата на звездната й кариера и Дара вечно ще му бъде благодарна.

Вижте младата певица като абитуриентка!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар