Тази истина за Радко Петков скандализира „Гласът на България“!

Тази истина за Радко Петков скандализира „Гласът на България“!
5 (100%) 1 vote

Радко Петков е голям талант, но щеше ли да стигне дотук при равен старт с останалите в „Гласът на България“?!

16-годишният певец Радко Петков е един от участниците, които достигнаха до концертите в „Гласът на България“. Той завладя много зрители, но едно нещо помрачава успеха му, научи Kliuki.bg.

Радко Петков

Радко Петков се радва на подкрепата на Иван Лечев

Радко е любимец на ментора си Иван Лечев. Двамата са работили заедно и в „Големите надежди“.

„Тогава Лечев ми каза „Това дете е целунато от Господ.“ – сподели майка му преди месеци.

Оказва се обаче, че китаристът на ФСБ е по-близък със семейството на Радко Петков, отколкото мнозина мислят. Той познавал родителите на младежа отдавна и дори сам ги навил да го включат в музикалните формати, където участва досега.

Талантът на Радко Петков наистина е зашеметяващ, но доста от участниците в „Гласът на България“ не са по-малко даровити. Затова решенията на Иван Лечев дотук се гледат под лупа.

Припомняме, че в битките менторът избра своя любимец пред Симона Загорова, въпреки че дъщерята на Глория показа уникален глас.

След това в супербитките Лечев пак избра Радко от първата си четворка. Така тийнейджърът се класира за концертите по безапелационен начин.

Радко Петков е сред най-известните и обещаващи млади таланти на България в пеенето. Той е една от усъвършенстваните звезди на „Гласът на България“ 2017.

Доста от зрителите обаче негодуват, че се е пробвал в много предавания. По този назин заемал мястото в „Гласът на България“ на хора, които не са известни и търсят своя шанс. Дали е точно така, преценете сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар