Глория агитира цяла България за Симона

Глория агитира цяла България за Симона
5 (100%) 1 vote

Глория е впрегнала всички свои фенове да гласуват за Симона Загорова!

Глория и Симона Загорова имат еднакъв талант, и двете са уникални певици. Първата обаче вече има хиляди, дори милиони фенове, докато дъщеря й тепърва прохожда в занаята.

Глория и Симона Загорова

Глория иска победа за Симона Загорова

Затова се налага примата да агитира почитателите си да гласуват за щерка й. Говори се, че Гло вече събирала вота за Симона и където отивала на участие, там раздавала номера за гласуване за Загорова, научи Kliuki.bg.

„Тя се гордее с дъщеря си. Много се радва, че стигна дотук и се надява да победи.“ – споделят хора от обкръжението на Глория.

Както е известно, именно изпълнителката на „Крепост“ е навила Симона да се запише в „Гласът на България“. Една вечер двете видели по телевизията да върви реклама на предаването и Гло предложила на щерка си да участва.

По принцип участието на Симона Зсгорова не цели толкова победа в предаването, колкото реклама. Мони трябва да се популяризира чрез формата и засега това се получава.

Глория обаче била много навита дъщеря й да стане новият Глас на България. Така тя считала, че цялата страна ще признае таланта на щерка й.

Мони има музикално средно образование и в момента учи същото за висше. Това кара майка й да се гордее, че не просто е талантлива, а и има необходимата техника.

Глория и Симона по принцип се изявяват заедно от години. Те имат множество участия и концерти заедно, което популяризира Мони доста още преди „Гласът на България“.

20-годишната студентка е от отбора на Поли Генова. Тя се класира за концертите в шоуто, където всичко е възможно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар