Бомба: Сватбата на Григор Димитров остава, но не с Никол!

Бомба: Сватбата на Григор Димитров остава, но не с Никол!
5 (100%) 3 votes

Григор Димитров все пак е решен да се ожени, въпреки че има нова изгора от съвсем скоро!

Плановете на Григор Димитров да стане семеен мъж не са се променили. Раздялата му с Никол Шерцингер няма да стане причина да не се ожени, научи Kliuki.bg.

Новата тръпка на Григор Димитров

Тя плени сърцето на Григор Димитров

Въпреки че има нова приятелка от едва месец, Гришо има намерение именно нея да заведе пред олтара. Това е уникалната красавица Ализе Лим.

Източници, близки до екипа на Григор Димитров, издават, че той се чувствал страхотно в компанията на французойката и тя била любовта на живота му. Именно Лим му давала онова спокойствие, от което се нуждаел.

Говори се, че Мария Шарапова и Никол Шерцингер го карали да се чувства постоянно напрегнат, понеже характерът им бил доста особен. Маша била много властна, а пък певицата доста разглезена и постоянно му правела фасони за щяло и нещяло.

Интересното е, че всичко около сватбата, която Гришо и Никол подготвяха, остава, само булката ще е различна. Венчавката ще се извърши в България и пак в католическа църква, тъй като Ализе също е католичка.

Определено французойката изглежда по-добра партия за Григор Димитров, понеже е на неговата възраст, докато предното му гадже беше с 13 години по-напред от него. Освен това и Лим е тенисистка.

Въпреки тези подробности, майката на тенисиста не одобрявала тази смяна на партньорките. Тя и Никол се сближиха много покрай идването на певицата в България преди няколко месеца. Оттогава постоянно поддържали контакт и затова Грищо получил упрек от най-близкия си човек.

Според слуховете обаче не Григор, а Никол е виновна за раздялата им. Говори се, че тя започнала да му кръшка на свои участия и това отвратило българина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Сватбата на Григор Димитров остава, но не с Никол!”

  1. Може и да е само слух

    май 27. 2017

    Някакво доказателство за тая нова любов ? Снимка на двамата заедно?

Добавете коментар