Мис Плеймейт стана абитуриентка! (СНИМКИ)

Мис Плеймейт стана абитуриентка! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Мис Плеймейт 2016 направи уникален жест, с който си припомни хубави времена!

Настоящата Мис Плеймейт се върна 5-6 години назад, когато беше абитуриентка. Тя зарадва младеж на име Таню Загорчев от Сопот, като му беше дама на бала, научи Kliuki.bg.

Постъпката на Маги Бадер е част от нейна кампания. Абитуриентът от Сопот е спечелил наградата си чрез томбола.

Всички негови връстници му завидели. Той нямал гадже и по принцип изпитвал трудности в общуването с момичета. Затова участвал в томболата за Мис Плеймейт и спечелил.

Момчето цяла вечер се радвало на компанията на Маги. Това била най-красивата жена, която някога е прегръщал.

Нестандартната двойка станала истински хит в училище „Генерал Владимир Заимов“, където всички я обсъждали. Момчетата завиждали на съученика си за дамата му, а момичетата завиждали на самата дама за бляскавия й външен вид.

Маги Бадер е била с дълга червена рокля, която издава стил и красота. Може би единственото, което не е преценила добре, са твърде високите й токчета на обувките, тъй като стърчи с една глава над кавалера си.

Магдалена стана Мис Плеймейт преди 4 месеца. Засега тя се отличава от предишните миски в конкурса по множеството си кампании с благотворителна цел.

Именно такова е и участието й в абитуриентския бал в Сопот. Говори се, че на красавицата много й харесало да бъде сред младежите и се забавлявала цяла нощ.

Маги Бадер не е много далеч от възрастта на абитуриентите. Тя е едва на 24 години и нейният бал не е бил толкова отдавна.

Вижте Мис Плеймейт 2016 отново като абитуриентка!

Мис Плеймейт 2016

Мис Плеймейт с кавалера си

Маги Бадер абитуриентка

Интересна двойка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар