Андрей Арнаудов за Емануела: Не съм обичал никога друга така!

Андрей Арнаудов за Емануела: Не съм обичал никога друга така!
5 (100%) 3 votes

Андрей Арнаудов е лудо влюбен и най-после мисли за семейство!

Милионерът Андрей Арнаудов изживява своята приказка на любовта. Той е луд по настоящата си половинка и би дал всичко за нейното щастие, научи Kliuki.bg.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов най-после откри щастието

Жената до него все още е Емануела Толева. Наскоро продуцентът бе щракнат с красавица в самолет, но тя беше в гръб и мнозина се чудиха коя е дамата с Андрю.

Оказва се, че това е била старата му любима, с която на няколко пъти се раздели за кратко. В крайна сметка обаче огромната му любов го е върнала при Емануела.

„Друга досега не съм обичал така. Тя разкрива истинската ми същност, и то с лекота. В нейно присъствие грея от щастие.“ – разправял Андрей Арнаудов пред приятелите си.

Любовта към бившата баскетболистка на „Славия“ го карала дори вече да мисли за брак и деца. Нещо, което от дълги години го плаши.

Откакто се разведе с Даниела Яков, продуцентът не иска и да чуе за нова сватба. Разочарованието му от сръбкинята беляза всичките му връзки след това.

Сега обаче с Емануела Толева е различно. Андрей най-после може да вярва отново на жена. У нея го привлякло това, че тя не се интересувала от парите му и му го доказвала всеки ден.

Спортистката не искала той да й прави скъпи подаръци, била доволна и само на букет цветя, което дори й се струвало по-романтично. Освен това тя изобщо не го карала да ходят по скъпи почивки и често даже сама посягала да плаща сметката в заведения.

Всичко това много се харесало на Андрей Арнаудов. Той разбрал, че Емануела го цени заради самия него и се влюбил до полуда в нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар