Селена Гомес все по-щастлива и влюбена

Селена Гомес все по-щастлива и влюбена
Гласувайте за статията

Селена Гомес все по-щастлива и влюбена, чаровницата все по-често демонстрира своето лично щастие.

The Weeknd и Селена имат връзка, която често е определяна като неперспективна, но те пък напук на множеството недоброжелатели продължават да се срещат и да се съобразят един с друг и с графиците си.

Младата и доста успешна за момента двойка на музикалната сцена и в живота

Дори отношенията им се задълбочават и двойката често може да бъде видяна и на път заедно. Младата дама съпровожда своя приятел на неговите музикални турнета, бяха заснети заедно из Аржентина, Бразилия и Италия.

Новата клюка около тях гласи пък, че за да съчетават натоварените си звездни графици Селена и половинката й са си закупили жилища на по-малко от половин час път, пишат и в изданието „Лайфстайл“.

Докато Селена Гомес си е взела имот в старинен стил, в сграда построена през 50-те години, в сърцето на Лос Анджелис. Разполага с библиотека, 4 спални и 4 бани. Като контраст на този уютен и стилен дом е имението на нейния любим, което е десет пъти по-скъпо и доста по-голямо в размерите си.

Музиката е любов или в любовта се ражда и музиката

Разполага с 9 спални и цели 11 бани, къща за гости и много допълнителни екстри, намира се недалеч от дома на популярната двойка Анджи и Брад Пит.

Ние от изданието за звездни събития и хора „Клюки.бг“  също харесваме младата двойка и се надяваме те още доста време да бъдат засичани под обективите заедно и все така щастливи, независимо че с техните професии и в тези среди любовта никак не трае вечно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар