Ибрахимович получава жената на свой фен

Ибрахимович получава жената на свой фен
Гласувайте за статията

Ибрахимович получава жената на свой фен или поне така му обещава той, ако звездната футболна легенда остане в Юнайтед още достатъчно дълго време.

Златан Ибрахимович получи като предложение за трофей – жената на свой краен фен. Както знаем това е един доста харесван и популярен футболист, който много фенове харесват, но чак толкова крайно предложение от привърженик рядко се получава, коментират и други фенове на Златан.

Както се пише и в спортното издание „Гонг.бг“, обаче ще е добре да се попита и половинката на Златан за мнението й, както е известно Ибра има дългогодишна сериозна връзка с Хелена Сегер. Тя е на 45 години, по-голяма е от популярния си мъж. Но двойката има две деца.

Момченцата им Максимилиан и Винсент са родени през 2006 и през 2008 година. А за Хелена е известно, че е със собствен бизнес свързан с финанси и счетоводство и освен това има собствена кариера и може да си позволи да не зависи от парите на Златан.

Макар преди да е била в бар и да е била на работа в бар и да има и минало на модел, което определено личи по добре поддържаната й външност, Хелена е силна и самостоятелна жена.

Всичко се променя с решението й да следва икономика и това сменя приоритетите й в живота. Днес тя има свой бизнес и едно хубаво семейство. Обича на пътешества също и затова често можем да я видим заедно с децата да пътува и ада наблюдава мачовете на своя обичан мъж.

Златан и цялата фамилия

Днес Златан е легенда за футбола и един добре реализиран спортист, макар годините в този спорт да са ограничени, се надяваме че той ще остане за дълго свързан с футбола като цяло, коментираме и ние.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар