Джулиана Гани с едни „предни гърди“ напред

Джулиана Гани с едни „предни гърди“ напред
Гласувайте за статията

Джулиана Гани една благотворителка с „цел“ или обсъжданите новини около идеята на Джулиана Гани да дари своите използвани до преди импланти на млада девойка за нейния бал.

Според Джулиана всяка една „Мис“ трябва да има и да следва своята благотворителна „цел“, а Гани е убедена че няма почти уважаваща себе си жена, която да не харесва нейния външен вид затова иска да направи едно „добро дело“ и да дари своите „предни гърди“.

Освен че много често забелязваме Джулиана из родния ефир да споделя силно смущаващи мнения сега вече тя се изяви и като благодетел. разбира се нейната неподготвеност по темата не е изненада.

Джулиана Гани

Можем да пренебрегнем факта, че огромното й самочувствие не почива на реалността, защото дамата има достатъчно много корекции, за да бъде трудно да се каже дали в нея има красота или е плод на различни хирургични експерименти. А и красотата е нещо малко относително, смятаме от изданието „Клюки.бг“.

Докато знанията не точно, там има доста по-ясни критерии за това кое е коректно и кое е невежество, като начало самата изява по медии да дадеш нещо свое, но пък използвано не е чак толкова благородно деяние. Но това е въпрос на лична преценка и определено е реклама. Може би има и доза добро желание, но както не малко медици споделиха след излъченото видео това намерение крие и доста рискове за евентуалната дама, пожелала „предните гърди“ на Гани.

Самата носителка на титла за красота можеше да си спести много коментари и срам, ако беше разпитала преди на се изявява публично. Според нас Гани често пъти се явява неподготвена пред камерите, но не знаем дали това е само желание за показност или откровено незнание. Както Албена Вулева попита по разбира се нейн груб начин, ако е толкова желана жена, защо е пак сама Джулиана. Извън личните теми, ние пък желаем повече стил в изявите за напред на Джулиана Гани!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар