Симона Загорова с уникален жест към всички в „Гласът на България“!

Симона Загорова с уникален жест към всички в „Гласът на България“!
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова си спечели приятелството на много от участниците в „Гласът на България“!

Младата и красива певица Симона Загорова тръпне в очакване на първия си концерт на живо в „Гласът на България“, но през това време е решила да спечели конкуренцията на своя страна. За това говори жестът, който е осъществила към всички други участници, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова с отбора си

Оказва се, че Мони го играе домакинята в компанията. 20-годишната студентка е донесла тази сутрин солени мъфини на всички, за да се почерпят по време на репетицията. Те са били изключително здравословни, тъй като са били направени само от диетични продукти.

Дея Майсторска, която е колежка на Симона Загорова в отбора на Поли Генова, похвали дъщерята на Глория с изявление по Би Ти Ви. Така стана ясно, че най-известната участничка в шоуто цели да бъде приятелка с конкурентите си.

Говори се, че Симона по принцип обичала да бъде домакиня и й се удавало. Тя често се въртяла край фурната и обожавала да готви на възлюбения си Симеон.

По всичко личи, че Мони вече се готви за съвместен живот със студента от УНСС, с когото имат връзка от цели 3 години. Все повече се говори, че е въпрос на време младите влюбени да заживеят заедно.

Тази вечер много истини ще лъснат, защото „Гласът на България“ 2017 ще се излъчи на живо за първи път. Концертите започват и те ще бъдат само три на брой.

Така че голямата битка започва с пълна сила още от довечера. Дали Симона Загорова и останалите са готови за нея, ще разберем след 20:00 ч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар