Водещият на „Гласът на България“: Отпадането на Никола е най-голямата грешка!

Водещият на „Гласът на България“: Отпадането на Никола е най-голямата грешка!
Гласувайте за статията

Павел Николов, който води „Гласът на България“, не е съгласен с някои избори на менторите!

Водещият на „Гласът на България“ трябва да го раздава безпристрастен, но и той явно е подвластен на лични чувства и емоции. Павел Николов посочи най-голямата грешка в предаването дотук, научи Kliuki.bg.

Никола от Гласът на България

Никола Константинов няма да бъде Гласът на България и това вбесява много хора

Оказва се, че рапърът е на същото мнение като много зрители и счита, че Никола Константинов не е трябвало да отпада от шоуто. Това той разкри в „Тази неделя“.

„Присъединявам се към повечето хора и смятам, че Никола заслужаваше да продължи, той има уникален тембър.“ – каза Павел пред Диана Любенова.

Припомняме, че именно заради Никола Константинов се разрази истински бунт в интернет. Мнозина възразиха бурно на неговото елиминиране и дори заплашиха, че вече няма да гледат „Гласът на България“.

24-годишният певец гони мечтата си, но тя явно няма да бъде постигната точно чрез това предаване. Той е завършил музикалната академия в София, но в момента работи като сервитьор, за да може да се издържа.

Именно в „Гласът на България“ той виждаше своето спасение и започването на негова музикална кариера. На кастингите това изглеждаше съвсем реално, но след това всичко рухна.

Първо Графа сне доверието си от него, като избра Зорница Славова. Поли Генова след това го „открадна“, но за кратко, тъй като не го взе с нея за големите концерти.

Никола Константинов днес няма да вземе участие в живите изпълнения, но той определено остава с най-много почитатели. Ако беше стигнал до последния етап, когато всичко зависи от зрителите, със сигурност щеше да спечели предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар