Кошмар за Симона Загорова в „Гласът на България“: Глория се хвана за главата на нейно изпълнение! (ВИДЕО)

Кошмар за Симона Загорова в „Гласът на България“: Глория се хвана за главата на нейно изпълнение! (ВИДЕО)
3 (60%) 2 votes

Симона Загорова оцеля в „Гласът на България“, но на висока цена!

Въпреки че Симона Загорова се класира на полуфиналите в „Гласът на България“, у нея няма как да не остане лека горчивика от излагацията, която майка й й причини в ефир, видя Kliuki.bg.

Глория се хвана за главата заради Симона Загорова

Глория се държи за главата по време на изпълнението на Симона Загорова

Глория се хвана за главата, когато чу как дъщеря й изпълнява песен на Лили Иванова. Примата на попфолка явно не е очаквала да хвърлят Мони в толкова дълбоки води още на първия жив концерт.

Не стана ясно защо се държи за главата, но вариантите са два. Единият е, че са дали на щерка й изключително трудна за изпълнение песен. Другият пък е просто да не й харесва как Симона я изпълнява.

В крайна сметка, въпреки недотам убедителното представяне на Мони, за първи път в „Гласът на България“, тя успя да продължи напред. На полуфиналите компания ще й прави Сара Сюзет, а Деа Майсторска се раздели с шоуто.

Постъпката на Глория обаче ще се обсъжда с дни, а защо не и със седмици. Фолк дивата се изпусна и изложи жестоко дъщеря си, като сякаш показа, че не е доволна от нея.

Представянето на Симона Загорова дотук беше безапелационно и затова мнозина се изненадоха, че този път имаше леки колебания. Разбира се, Лили Иванова е много висока летва, която може би никой не може да достигне.

Приказката за Мони обаче продължава. Тя все още мечтае за триумф в „Гласът на България“. Сега единствената конкуренция за нея остава филипинката Сюзет, която е професионална певица и изглежда непобедима към момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар