Пълен обрат: Наясно ли е Гала какви ги върши Стефан с бившата си?! (истината ще ви потресе)

Пълен обрат: Наясно ли е Гала какви ги върши Стефан с бившата си?! (истината ще ви потресе)
Гласувайте за статията

Гала и Стефан Николов са заедно от години, но дали тя подозира това?!

Водещата на „На кафе“ Гала откри любовта на живота си в бизнесмена Стефан Николов. Двамата са заедно вече десетина години, а той е като втори истински баща за дъщеря й Мари Будева.

Гала

Дали Гала е наясно с това, че нейният Стефан плаща едва сто лева на месец за дъщеря си

Само че Стефан си има и своя родна щерка. Тя се казва Никол и е по-малка от Мари. Момиченцето е плод от първия му брак с жена му Росица. Може би си спомняте скандалите между Росица и Гала в медиите, когато Стефан залитна по водещата и се разведе.

Оттогава изтече доста вода, но преди дни стана ясно какви ги върши Николов с бившата си и истинската си дъщеря. А именно, че плаща на Никол смешната издръжка от… 100 лева. Цифром и словом.

Оказа се, че по време на делото в съда, половинката на Гала предоставил данни за доходи, далеч под реалните, които си докарва. Така съдът му присъдил издръжка от 80 лева. Която впоследствие била увеличена едва с 20 кинта. И така, до днес, щерка му получава мижавите сто лева месечно от баща си.

Това разкриха близки до бизнесмена източници, които се питат дали Гала е наясно с това безумие и дали го подкрепя. „Много пъти се говори за уж фалиралия бизнес на Стефан и „бедността му“. Хайде де! Как тогава може да води Гала на Малдивите и на още куп тузарски места. Как живеят охолно, а на дъщеря си дава само сто лева“, коментират източниците.

Иначе Николов се разбирал добре с Никол и се интересувал от нея, макар и не финансово. Детето прекарвало един ден в седмицата при него, Гала и Мари в дома им. Но майката Росица още не можела да се примири и да прости изневярата, а сега и издръжката на бившия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пълен обрат: Наясно ли е Гала какви ги върши Стефан с бившата си?! (истината ще ви потресе)”

  1. Малдиви, ама друг път

    май 29. 2017

    „Младежът“ е на пълна издръжка от Гала. Гала плаща почивките и разходите по дъщеря СИ. А той си паразитира на гърба и, и няма пари за детето му.

Добавете коментар