Наглостта на брата на Димитър Рачков се оказва буквално безгранична.
Както стана ясно преди няколко месеца, братът на Рачков - Петър, бе списан с големи дози наркотици. Тогава известният му роднина се принуди да направи куп хватки и по втория начин да се опита да го отърве от пандиза. Но по крими случая продължават да валят нови скандални разкрития, узна kliuki.bg.
[caption id="attachment_386260" align="alignright" width="300"]Петър Рачков явно няма страх от закона Петър Рачков явно няма страх от закона[/caption]
Оказва се, че официално Петър Рачков се е водел на държавна служба. Криминалното му досие не му е попречило по никакъв начин да забърква забранените субстанции. Дори напротив! Той си е направил нарколаборатория в Помпената станция в Бургас!
Петър се води назначен в дружеството "Напоителни системи", което отдавна е пред фалит. Държавната институция не отчита за редно да прекрати трудовите си правоотношения с Рачков след двата му арест и той продължава да се подвизава като диспечер-механик в бургаския клон. Съдейки по длъжностната му характеристика, братът на актьора отговаря за ремонта и поддръжката на Помпената станция в морския град.
Договорът на Петър е от 2012г. и в него е записано възнаграждението от 620лв. Оказва се, обаче, че това работно място е с цел просто да му тече някакъв стаж. А и, най-вече - да има идеално прикритие за криманалните си деяния, пише hotarena.net.
Органите на реда разкриват, че братът на Рачков е ползвал работните помещения на помпената станция, за да произвежда наркотици. Именно докато е на работа, през март тази година Петър е спипан от спецченгетата. В помпената станция пък е открита лаборатория за производство на пико и амфетамини.