Нагло! Братът на Рачков бърка наркотици, докато е на държавна служба (Нови разкрития)

Нагло! Братът на Рачков бърка наркотици, докато е на държавна служба (Нови разкрития)
Гласувайте за статията

Наглостта на брата на Димитър Рачков се оказва буквално безгранична.

Както стана ясно преди няколко месеца, братът на Рачков – Петър, бе списан с големи дози наркотици. Тогава известният му роднина се принуди да направи куп хватки и по втория начин да се опита да го отърве от пандиза. Но по крими случая продължават да валят нови скандални разкрития, узна kliuki.bg.
Петър Рачков явно няма страх от закона

Петър Рачков явно няма страх от закона

Оказва се, че официално Петър Рачков се е водел на държавна служба. Криминалното му досие не му е попречило по никакъв начин да забърква забранените субстанции. Дори напротив! Той си е направил нарколаборатория в Помпената станция в Бургас!
Петър се води назначен в дружеството „Напоителни системи“, което отдавна е пред фалит. Държавната институция не отчита за редно да прекрати трудовите си правоотношения с Рачков след двата му арест и той продължава да се подвизава като диспечер-механик в бургаския клон. Съдейки по длъжностната му характеристика, братът на актьора отговаря за ремонта и поддръжката на Помпената станция в морския град.
Договорът на Петър е от 2012г. и в него е записано възнаграждението от 620лв. Оказва се, обаче, че това работно място е с цел просто да му тече някакъв стаж. А и, най-вече – да има идеално прикритие за криманалните си деяния, пише hotarena.net.
Органите на реда разкриват, че братът на Рачков е ползвал работните помещения на помпената станция, за да произвежда наркотици. Именно докато е на работа, през март тази година Петър е спипан от спецченгетата. В помпената станция пък е открита лаборатория за производство на пико и амфетамини.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар