Обрат: Крисия жестоко прецакана на концертите на Слави Трифонов! (родителите й бесни)

0

Малката сладурана Крисия получи неочакван удар от Дългия!

Какво се случва с любимката на народа Крисия Тодорова?! Малката чаровница, която плени сърцата на всички, се оказа жестоко прецакана. При това без видима причина.

Крисия
Сладката Крисия ще пее само веднъж на концертите на Слави Трифонов, какво се случва с нея и Дългия

По време на трите последователни концерта на Слави Трифонов в Арена Армеец, детето-чудо ще пее само веднъж. Една песен, при това с друг изпълнител. Не се знае нито коя ще е песента, нито кой ще партнира на Крисия. Но тя няма да получи по-голяма изява.

Това е наистина странно, като се има предвид, че досега винаги е била гвоздеят на концертите и дори ги е закривала. Родителите й са бесни и силно разочаровани, защото месеци преди събитието те са изпратили дъщеря си на вокален лекар.

Той трябвало да научи Крисия да изговаря правилно всички думи при пеенето, както и да стои хубаво изправена на сцената. Както знаем, това коства и време, и пари на разградското семейство.

Криси посещавала лекаря в столицата два пъти седмично, а паралелно учела, ходела на танци, репетирала за концерта и „Шоуто на Слави“ и ходела на уроци при Свилена Дечева.

Говори се, че Слави Трифонов не искал да се шушка, че лансира Крисия и затова щял да отдели повече време и внимание на новото момиче в екипа си Даниела Пирянкова.

Даниела и Криси не са врагове, но и не се разбирали особено много. Момиченцата така и не успели да се сприятелят след напускането на Тереза и останали само на лек поздрав и разговори по работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.