Супер скандал: Златка Райкова мами клиентите си! (Продава дрехи ментета за колосални суми)

Супер скандал: Златка Райкова мами клиентите си! (Продава дрехи ментета за колосални суми)
Гласувайте за статията

Златка Райкова взриви нета

Златка Райкова отново предизвика главоболие с постъпката си. Скандалната Руса Златка не спира да провокира и да насочва прожекторите върху себе си. Само че с негативен рекурс. Оказва се, че линията й дрехи не е маркова или уникална. А китайски ментета, с които плеймейтката мами хората.

Златка Райкова

Златка Райкова мами хората с дрехи ментета

Русата Златка от години се изявява като дизайнерка. Тя не спира да показва и продава на пазара дрехи, за които твърди, че са дизайнерски.И така продава дрехите на цени от минимум сто лева.

Например една нейна лятна рокля върви с цена между 150 и 200 лева, рядко по-ниско от тази сума. Но минимума, до който може да падне продажната й стойност е до сто лева. Доскоро купувачите купуваха дрехите й, защото смятаха, че са дизайнерски.

И уникални. Но след като гръмна скандала, нещата се оказаха различни. Защото се разбра, че Златка Райкова мамила хората с дрехи ментета от Китай.

„За роклите си Златка Райкова иска не по –малко от сто и петдесет лева. Само че по сайтовете тези китайски ментета не струват повече от десетина долара. Само че дамите, подмамени от големите й слова и от фраскането й не спират да купуват.

Кой да види истината по сайтовете, където те се продават на реалните им цени. Китайски ментета, които тя представя като оригинални дизайнерски дрехи.

Но накрая истината все пак лъсна”, не спират гневните коментари в социалните мрежи.

Златка Райкова отрича това да е истина. Тя се оправдава, че линията й дрехи са резултат от къртовския й труд и дизайнерското й решение. Само че малко повече ровене из Интернет и тогава може да си купи почти на безценица рокли от Китай. Не може да й се отрече, че дрехите наистина важат и са интересни. Само че цената драстично е по-евтина от тази, която иска Русата Злати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар