Алисия попари с това крайно решение: Шокът е огромен!

Алисия попари с това крайно решение: Шокът е огромен!
Гласувайте за статията

Алисия взе крайно решение

Алисия не спира да шокира. Защото певицата каза край, но на мъжете. Решила да загърби любовните си авантюри и да обърне сериозно внимание на кариерата си.

В началото тя е била лудо влюбена в бащата на сина си, футболиста Валери Божинов. Заради него обикаля страната и чужбина. И след раждането на сина им Валерко отново обръща гръб на сцената. Защото иска да е перфектната майка.

Алисия

Алисия отказва мъжете

„Преди да имам Валерко, бях съвсем млада изпълнителка. После стъпих на сцената. Но след като родих сина си, пак се оттеглих”, прави равносметка Алисия.

После изпълнителката на „Карамел” се е отдала на грижите по отглеждането на наследника си. След това…След това идва връзката й с националния вратар Ники Михайлов.

Отново пътува, разкъсвана между любовта и кариерата си.„И на тази връзка бях отдадена изцяло. И напълно загърбих кариерата си”, твърди Алисия.

Но от две години тя е решила категорично да затвърди позицията си на сцената. И да брани местото си в бранша.

„Заслужавам го. Искам да си го дам. И да получа всичко онова, което ми се полага”, категорична е гласовитката от Вакарел.

Сега Алисия си наваксва, като вади хит след хит. И не спира да прави нови проекти.След като се раздели с Ники Михайлов, тя вече е решила да мълчи за личния си живот.

И да не вади нищо на показ. Особено след раздялата си с Жоро Бирмата.

„Доволна съм. Изпълних най-важното нещо в живота, да стана майка. Щастлива съм и с кариерата си”, категорична е певицата.Тя обещава тотално да загърби мъжете, защото бурната любов я води към дъното. А за своите 35 години поп фолк дивата иска да върви само напред в кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар