Падение: Пияната Деси Цонева се разчекна в нощен клуб! (скандалните снимки ще ви шокират)

Падение: Пияната Деси Цонева се разчекна в нощен клуб! (скандалните снимки ще ви шокират)
Гласувайте за статията

Деси Цонева едва се раздели с годеника си Георги Джамов, а вече го удари през просото!

Деси Цонева си е Деси Цонева и това е. Без значение на колко години става или колко деца има, щерката на Митко Цонев си умира да скандализира. И да дразни околните с поведението си.

Деси Цонева

Деси Цонева отново шокира с поведението си, държи се напълно неадекватно

Тя издържа да седи мирна едва няколко месеца, през които се водеше годеница на Георги Джамов и двамата дори обсъждаха сватбата си. Дни след като развалиха дослука, Деси Цонева отново го удари през просото. Че и нещо много повече.

Преди броени дни фурията събра очите на клиентите в нощен клуб като се напи зверски – така, както само тя си го може. А после буквално се разчекна пред всички. Да, Цонева определено още е отслабнала и може да се похвали с дора фигура.

Но това едва ли е оправдание за кадрите, които виждаме. Облечена в ултра къса рокличка, Деси Цонева не спира да се чекне и да заема скандални пози. Които са подходящи повече за жена от най-древната професия, отколкото за уважавана журналистка и щерка на голям човек като Митко Цонев.

Но самата Десислава никога не е плащала данък обществено мнение и не се е вълнувала какво и кой ще каже за нея. „Важното е на мен да ми е добре и аз да се забавлявам. Другото няма значение, а кучетата нека си лаят“, е мотото на Цонева.

Свидетелите на цирка й обаче са на далеч по-различно мнение. Те твърдят, че отдавна не са ставали свидетели на подобен резил и се чудят какво му има на това момиче, че излага не само себе си, но и семейството си по този вулгарен начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Падение: Пияната Деси Цонева се разчекна в нощен клуб! (скандалните снимки ще ви шокират)”

  1. Очевидно е

    май 30. 2017

    Нещастно е момичето. И самотно. Без закрила на мъртвия си баща , разведена с дете, с бивше гадже хойкаща мутра, изгубила до някаква степен вяра в мъжете. Явно разпуска от целия този ужас по неправилен начин. По- добре да се запише на народни танци.

  2. виждащ

    май 31. 2017

    Не не е нещастна ,тя отдавна води такъв разпуснат живот.Това и е ежедневието няма спирка тая разпоретина. Кой и гледа детето ,къде е Агенцията за закрила на децата да проверят в каква среда расте това дете.

Добавете коментар