Драма: Нана Гладуиш разтърси с мъчително разкритие! (още за кошмара на водещата)

Драма: Нана Гладуиш разтърси с мъчително разкритие! (още за кошмара на водещата)
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш преживя много, но кошмарът още я следва!

Водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш премина през ада и то буквално. За своята все още млада възраст, тя преживя огромни мъки, а животът й висеше на косъм.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш има наследствена обремененост от баба си

Припомняме, че през 2012-та година Нана Гладуиш съобщи шокиращата новина, че е болна от рак на гърдата. Тя се подложи на операция в Израел, тъй като родните лекари не успели да установят къде всъщност се намира туморът.

За жалост и операцията в Израел се оказа неуспешна и Нана отново прибегна до медиците у нас. Тя не спира да благодари на Бог, че този път всичко премина гладко и туморът беше отстранен. Последва лъчетерапия, която окончателно да възстанови водещата.

В момента Нана Гладуиш се намира в ремисия и може да се каже, че е напълно излекувана. Но страхът и рискът си остават. Драмата й е породена от факта, че има наследствена обремененост и цял живот ще трябва да се подлага на чести профилактични прегледи.

Оказа се, че баба й е починала от рак на яйчниците. Туморът не бил открит навреме, а и тогава медицината не е била така развита като днес. Споменът е много мъчителен за водещата, която не спира да подтиква всички жени да не се оставят на съдбата, а да следят редовно за здравето си.

Затова и самата тя все по-често се включва в благотворителни инициативи и кампании за образоване на хората спрямо собственото им здраве и живот.

Нана обаче признава, че е щастлива затова, че Бог я е наградил с прекрасното семейство, което има. Съпругът и синът й я даряват с любов всеки изминал ден и я карат да се чувства най-благодарната жена на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар