Михаела Маринова плаче с глас: Отказва колата от „Като две капки вода“! (победителката се срина – ето защо)

Михаела Маринова плаче с глас: Отказва колата от „Като две капки вода“! (победителката се срина – ето защо)
4 (80%) 2 votes

Михаела Маринова победи в „Като две капки вода“, но победата й излезе солено!

Снощи „Като две капки вода“ излъчи своя голям победител в лицето на Михаела Маринова. 19-годишното откритие на Саня Армутлиева и „Х Фактор“ удари в земята конкурентите си и грабна първото място в шоуто за имитатори.

Михаела Маринова

Михаела Маринова не иска колата от „Капките“, заради гнева на зрителите

Тя остави след себе си останалите финалисти Люси Дяковска, Десислава и Миро като съответно отнесе и скъпата награда – чисто нов и луксозен автомобил.

Радостта на Мишето обаче не трая дълго. Още минути след финала на формата, мрежата беше залята от гнева на побеснели зрители. Които обвиниха предаването в измама, а фаворитката за нагласен победител.

Болшинството от хората са категорични, че не Михаела Маринова, а Десислава е истинският победител. Но заради дългата ръка на Армутлиева и игричките й с Маги Халваджиян, нейното протеже е прибрало наградата и овациите.

Взривът избухна най-силно, когато представителят на марката автомобили, който връчи ключа на Мишето, се обърка. И разкри, че цветът на колата е бил подбран в тон с роклята на победителката.

Откъде той можеше да знае как ще е облечен фаворитът, при положение, че уж всичко се решава в последния момент, питат зрителите. И се заканват, че повече няма да дадат и лев, за да гласуват за нагласено шоу.

Близки до Михаела Маринова обаче споделиха, че след като видяла вълната от негативни коментари и обиди за себе си, тя се сринала. Девойката се разплакала с глас и в пристъп на почти истерия, поискала да върне автомобила.

„Не искам победата, не искам и колата. Ако всички ще ме мразят затова, че са ме избрали и ще ме обвиняват в измама, защо ми е всичко това. Аз просто пях и дадох всичко от себе си. Не искам да бъда в устите на хората като нечие протеже или измамница“, вайкала се Михаела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Михаела Маринова плаче с глас: Отказва колата от „Като две капки вода“! (победителката се срина – ето защо)”

 1. Радостина

  май 30. 2017

  Глупости, сринала се…Сутринта гостува в сутрешния блок на Нова и каза, че е много щастлива.

 2. Йееееееееееее

  май 30. 2017

  Преди даваха награда кола на някой от гласувалите, така все пак имаше някакъв стимул за гласуване. Не мога да разбера малки ли са хонорарите в това шоу, та вместо да наградят зрител награждават участник

 3. Блаа

  май 31. 2017

  Естествено, че беше нагласено! Това е предаване за имитации, не за вокално майсторство. Мишиту, мишиту…голямо бутане беше! Да бяхте направили една ДМС кампания, за да и купим кола на тоя сопол неземен!

Добавете коментар