„Капките” с взривяващо парти: С кого се награби Михаела Маринова? (Много яки снимки)

„Капките” с взривяващо парти: С кого се награби Михаела Маринова? (Много яки снимки)
Гласувайте за статията

Михаела Маринова победи в петия сезон на „Като две капки вода”

Михаела Маринова не може да се отърве от ухажори. След като стана победител в петия сезон на „Като две капки вода”, иначе скромното момиче, има опасност да се превърне в поредната кифла. А на забавата всеки втори награби Михаела Маринова.

Защото абитуриентката не спря да купонясва и да се налива с алкохол. Това са случи на традиционното парти, което продуцента Маги Халваджиян организира. Щурият купон продължи до ранни зори. Участници и гости бесняха в заведението на съпругата му Кремена Халваджиян.

Марина Маринова стана фаворит благодарение на известната песен на Селин Дион. Но брюнетката все пак не се поддаде докрай на фриволното си поведение. Защото заедно с нея щурееше приятеля й Иво. Момчето стана известно покрай участието си в Х фактор.

Още от началото на купона Маги Халваджиян грабна микрофона. Той отново дръпна една от дългите си речи. В която дългокосия арменец не спираше да благодари на целия екип за добрата работа. Веднага след него речи дръпнаха и двамата водещи Димитър Рачков и Зуека. Те се появиха без половинките си.

Актьорите бяха тъжни, че след три месеца на шеги и майтапи вече това време им липства.Михаела Маринова бе непрекъснато поздравявана заради брилянтното си представяне.

Кремена Халваджиян не скри възхищението си.Щедра и откъм похвали бе другата участничка София. Младата актриса също блесна на сцената на „Капките”. Тя участва и в друг тв формат-„Пееш или лъжеш”.

Люси Дяковска се превърна в царицата на купона. Усмивката и доброто настроение не напусна червенокосата фурия.

Михаела Маринова

Михаела Маринова стана обект за свалки

На партито бе забелязана и Йоана Драгнева. Само че сред купонджиите не бе Ненчо Балабанов. Вероятно бившите гаджета продължават да се избягват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар