Анелия изплака болката си: Страдам от години, ужасно е!(Подробности)

Анелия изплака болката си: Страдам от години, ужасно е!(Подробности)
Гласувайте за статията

Анелия страда от това от години

Хитовата певица Анелия има кошмар. Звездата на „Пайнер” не може да се отърве от това, което я мъчи от доста време. Изпълнителката на „Генерал” страда от хронична умора. Бившата жена на Коко Динев изглежда винаги прекрасно. С възхитителна визия, спортно тяло, енергична и успешна поп фолк дивата крие дълбока лична драма. И това е, че не може да си почине.

Анелия

Анелия страда от безсъние от години

Перфектната си външност певицата дължи на съвременните методи за заличаване на белезите на умората. А иначе фолкаджийката с години се бори с безсънието си. Това разкри самата Анелия в свое интервю.

„Не мога да спя по хотели. Където и да имам участия, в който и да е град на страната, винаги се прибирам. Може да свърша в 5 часа, но веднага тръгвам към столицата. Дори да се прибера в 6 часа и се налага да ставам в седем, винаги съм си в къщи.

Защото не мога да оставя Ивон сама. Тя не е свикнала на тава и иска да се прибирам вечер при нея. А и е свикнала на другия ден да я събуждам за училище”, признава чалга фурията.

Причината за този драконовски режим наистина била наследницата на бизнесмена Коко Динев. Но певицата вече така била свикнала с него, че не можела да си представи да спи другаде, освен в дома си.

Анелия вече се примирила с факта, че е самотна майка. Откакто родила дъщеря си тя винаги била до нея, независимо къде има участие или е на частно парти.

„Всичко това ми докарва допълнителна умора. На този етап все още се държа, справям се. Но ако все пак усетя, че това ще разбие здравето ми, ще се спра. Ще разредя участията си”, закани се певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар